Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma![]() Malzemeler: 200 gr kestane 1 su bardağı kırmızı şarap 100 gr çemensiz pastırma Bir kaç biberiye dalı Hazırlanışı: Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun![]() Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin Izgarada 4-5 dakika pişirin Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın alıntı |
|
|
|