Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dana, kestaneli, soslu

Kestaneli (Dana Soslu)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli (Dana Soslu)



750 giram dana eti (kemiksiz)
500 giram kestane
2 adet domates , bir kasik salca
2 adet sogan ,2 adet havuc
tuz kara biber maydonoz
1 bardak aycicek yagi

YAPILISI
etleri kusbasi dogradiktan sonra suyunu cekene kadar yagda kavurun soganlari iri iri dograyin ete ilave edin ve beraber kavurun domatesi soyup dograyin ve karistirin bir bardak sicak su katip 1 saat kadar kaynatin kestaneleri firinda pisirip iclerini cikardiktan sonra parcalayip ete katin 20 dakika kadar kaynatin ve üzerine maydonoz serperek sicak serviz yapin

AFIYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.