ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kestaneli (Dana Soslu) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=196564)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:54 AM

Kestaneli (Dana Soslu)
 
750 giram dana eti (kemiksiz)
500 giram kestane
2 adet domates , bir kasik salca
2 adet sogan ,2 adet havuc
tuz kara biber maydonoz
1 bardak aycicek yagi

YAPILISI.....
etleri kusbasi dogradiktan sonra suyunu cekene kadar yagda kavurun soganlari iri iri dograyin ete ilave edin ve beraber kavurun domatesi soyup dograyin ve karistirin bir bardak sicak su katip 1 saat kadar kaynatin kestaneleri firinda pisirip iclerini cikardiktan sonra parcalayip ete katin 20 dakika kadar kaynatin ve üzerine maydonoz serperek sicak serviz yapin

AFIYET OLSUN......


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.