Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bayat, ekmek, ekmekten, kavurması

Bayat Ekmekten, Ekmek Kavurması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bayat Ekmekten, Ekmek Kavurması



Bayat ekmekten - ekmek kavurması nasıl yapılır




1 adet 2 günlük bayat ekmek parçalarını lokma büyüklüğünde doğrayınız Diğer taraftan tenceredeki kızğın 150 gram margarin yağı üzerine bu lokmaları döküp kavurunuz Ekmekler kavrulurken 1 çay bardağı soğuk su üzerine serpiniz İyice karıştırıldıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp 7 dakika pişiriniz Daha sonra servis yapınız Afiyet şeker olsun, yarasın, kilo yapmasın


Not: Kızartma anında bez eldiven kullanınız

Arzuya göre sıvı yağ da kullanabilirsiniz


kaynak: Nuri DENİZ

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.