![]() |
Yayla Çorbası Ve Misket Köfte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yayla Çorbası Ve Misket Köftesunuldu ![]() malzemeler: 1 ![]() - yarım kg köftelik, iki kere çekilmiş yağsız kıyma - 2 dilim kepek ekmeğinin içi, ufalanmış - 3 yemek kaşığı sızma zeytrinyağı - 3 yemek kaşığı süt - 1 tatlı kaşığı karabiber - 1 tatlı kaşığı pulbiber (arzuya göre) - 1 yumurta - 1 tatlı kaşığı kekik - 1 tatlı kaşığı tuz - 1 çay bardağı ince doğranmış maydanoz 2 ![]() - 1,5 su bardağı ayçiçek yağı - 2 baş kuru soğan - 1 tatlı kaşığı tuz - 1 su bardağı ince kıyılmış maydanoz hazırlanması: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|