Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
havuç, haşlama, kişnişli

Kişnişli Havuç Haşlama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kişnişli Havuç Haşlama




Malzemeler


7-8 adet havuç

2 çorba kaşığı tane kişniş

1 kâse süzme yoğurt

3-4 diş sarımsak

Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı

1 çorba kaşığı elma sirkesi

Tuz


Yapılışı:


Havuçlar bütün olarak haşlanır ve soyulduktan sonra dilimlenir Sarımsaklar ezilir, yoğurt, kişniş, tuz ve sızma zeytinyağI karıştırılarak dilimlenmiş havuçlarla harmanlanır Kişnişli havuç haşlamamız soğuk olarak servis edilir


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.