ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kişnişli Havuç Haşlama (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=195864)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 11:50 AM

Kişnişli Havuç Haşlama
 

Malzemeler


7-8 adet havuç

2 çorba kaşığı tane kişniş

1 kâse süzme yoğurt

3-4 diş sarımsak

Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı

1 çorba kaşığı elma sirkesi

Tuz


Yapılışı:


Havuçlar bütün olarak haşlanır ve soyulduktan sonra dilimlenir. Sarımsaklar ezilir, yoğurt, kişniş, tuz ve sızma zeytinyağI karıştırılarak dilimlenmiş havuçlarla harmanlanır. Kişnişli havuç haşlamamız soğuk olarak servis edilir.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.