![]() |
Peynirli Ve Jambonlu Kiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peynirli Ve Jambonlu KişMALZEMELER 8 adet hazır, dondurulmuş milföy hamuru (10x10 cm ![]() Yarım yemek kaşığı margarin (oda sıcaklığında yumuşamış) 10-15 dilim jambon 10-15 dilim ince kesilmiş tost kaşar HAZIRLANIŞI 30-35 cm büyüklüğündeki, dikdörtgen ve kenarları yüksek bir fırın kabının içini yumuşamış margarinle iyice yağlayalım ![]() Bu arada milföy hamurlarını 15-20 dakika oda sıcaklığında bekleterek, donunu çözüp, yumuşatalım ![]() ![]() ![]() Şimdi sosu hazırlamak üzere derin bir kasenin içinde yumurtaları çırpıp, kremayı ve rende kaşarı ekleyip, iyice karıştıralım ![]() Sonra da bu karışımı kalıbın içine yavaşça boşaltalım ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|