Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, püreli, tarifi

Püreli Biftek Tarifi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Püreli Biftek Tarifi



Püreli Biftek Nasıl Pişirilir - Püreli Biftek Hazırlanışı - Biftek Tarifi



Malzemeler:


5-6 adet biftek

4-5 diş sarımsak

2 yemek kaşığı sıvı yağ

2 yemek kaşığı domates salçası

3 adet rendelenmiş domates

tuz,karabiber,kırmızıbiber,kekik

Püresi için:


5-6 adet patates

2-3 yemek kaşığı tereyağ

1 çay bardağı süt

tuz

Kaşar rendesi(Üstü için)


Malzemeler:


Püresi için 5 patates,2-3 yemek kaşığı tereyağ,1 çay bardağı süt,tuz,kaşar rendesi(üstü için) patatesleri haşlayıp püreyi yapın

Sarmısakları az sıvıyagda pembeleştirinBiftekleri ekleyin suyu salıp tekrar çekinceye kadar etleri pişirin ve arkalı önlü kızartınayrı bir tavada salçayı sulandırın ve domates rendesini de koyarak pişirinkaynayınca baharatlarını ekleyinve altını kapatınborcama etleri dizelim üstüne sostan gezdirelim onun üstüne de püre yayalımen üste kaşar rendesi serpip fırına verelimkaşarlar eriyince fırından çıkaralım

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.