![]() |
Pirzola Çatısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pirzola ÇatısıMALZEMELER 16 adet kalem pirzola 2 sap biberiye 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı tane karabiber Püre için: 6 adet patates 1 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 su bardağı rendelenmiş kaşar rendesi Tuz HAZIRLANIŞI Kalem pirzolayı 1 yemek kaşığı sıvıyağda kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() Soyduğunuz patatesi tencereye koyun, üstünü kapatacak kadar su ilave edin ![]() ![]() Tencereye 1 yemek kaşığı margarin ve un koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|