Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
budu, koyun, rosto

Koyun Budu Rosto

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Koyun Budu Rosto



Gereçler:


1,5 kg koyun budu( yağı ayrılmış)


2 yemek kaşığı yemeklik yağ


2 küçük havuç 2 orta boy soğan


Tuz



Yapılışı:


1 Büyücek bir tencereye 2 kaşık yağla beraber koyun budunu koyup ara sıra çevirerek 10-15 dakika kızartın Ayıklayıp dörde böldüğünüz sebzeleri kattıktan sonra biraz daha kızartın


2 Yeterince sıcak su ve tuz katıp üzeri kapalı olarak kısık ateşte 1,5-2 saat pişirin


3 Et suyunu çekince, dilimler halinde keserek bir servis tabağına yerleştirin Etin üzerine tenceredeki sebzeli ve yağlı suyu süzgeçten geçirin

Not: Etleri bu şekli vererek servis tabağına yerleştirin Budun kemiğini süslü kağıtla sarıp etlerin ucuna koyun Eti, haşlanmış ve sote yapılmış sebzelerle süsleyip servis yapın





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.