Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
tava, şatobrian

Şatobrian ( Tava)

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Şatobrian ( Tava)



Gereçler:


350-500 gr sığır filetosu


Kızartma yağı


Tuz-karabiber



Yapılışı:


1 Yıkanmış ve kurulanmış eti, kızgın yağda, çevirerek 12-18 dk kızartın Arada bir tavadaki yağı üzerine gezdirin ve pişme süresini 15-20 dakika uzatın Üzeri kapalı olarak bekletin


2 eti dilimleyin ( pişen etin içi pembe olmalıdır) Haşlanmış bezelye, havuç, kuşkonmazı yağdan geçirerek sote yapın Üzerine bernez sos dökerek etin yanında servis yapın





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.