1 Yıkanmış ve kurulanmış eti, kızgın yağda, çevirerek 12-18 dk kızartın Arada bir tavadaki yağı üzerine gezdirin ve pişme süresini 15-20 dakika uzatın Üzeri kapalı olarak bekletin
2 eti dilimleyin ( pişen etin içi pembe olmalıdır) Haşlanmış bezelye, havuç, kuşkonmazı yağdan geçirerek sote yapın Üzerine bernez sos dökerek etin yanında servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.