ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Şatobrian ( Tava) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=194905)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:53 AM

Şatobrian ( Tava)
 
Gereçler:


350-500 gr sığır filetosu


Kızartma yağı


Tuz-karabiber



Yapılışı:


1. Yıkanmış ve kurulanmış eti, kızgın yağda, çevirerek 12-18 dk kızartın. Arada bir tavadaki yağı üzerine gezdirin ve pişme süresini 15-20 dakika uzatın. Üzeri kapalı olarak bekletin.


2. eti dilimleyin ( pişen etin içi pembe olmalıdır). Haşlanmış bezelye, havuç, kuşkonmazı yağdan geçirerek sote yapın. Üzerine bernez sos dökerek etin yanında servis yapın.





alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.