Pane Edilmiş Biftek Rulosu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pane Edilmiş Biftek RulosuPane Edilmiş Biftek Rulosu Tarifi - Pane Edilmiş Biftek Rulosu Yapılışı - Pane Edilmiş Biftek Rulosu Nasıl Yapılır - Pane Edilmiş Biftek Rulosu Malzemeleri 4 adet biftek (400 gr) 1 paket Knorr Pane Harcı 1 adet havuç 1 adet dolmalık biber 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı soğuk su 1 tutam kekik Yeteri kadar tuz ve karabiber Hazırlanışı 1 Havucun kabuğunu kazıyıp dolmalık biberlerin tohumlarını çıkarın Havuç ve dolmalık biberleri ayrı ayrı, ince ve uzun şerit şeklinde doğrayıp, sıcak suda haşlayın![]() 2 Biftekleri ince şekilde dövün![]() 3 Açılmış olan bifteklerin üzerine tuz, kekik ve karabiber serpin Bifteklerin içine haşlanmış havuç ve dolmalık biberleri koyup rulo yapın![]() 4 Ruloyu önce suya daha sonra Knorr Pane Harcı'na bulayarak tavada kızgın yağda kızartın Biftekleri ortadan kesip servis tabağına dizin, sıcak olarak servis edin
|
|
|
|