ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Pane Edilmiş Biftek Rulosu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=194872)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 09:59 AM

Pane Edilmiş Biftek Rulosu
 
Pane Edilmiş Biftek Rulosu Tarifi - Pane Edilmiş Biftek Rulosu Yapılışı - Pane Edilmiş Biftek Rulosu Nasıl Yapılır - Pane Edilmiş Biftek Rulosu Malzemeleri

4 adet biftek (400 gr)

1 paket Knorr Pane Harcı

1 adet havuç

1 adet dolmalık biber

1 çay bardağı sıvı yağ

1 su bardağı soğuk su

1 tutam kekik

Yeteri kadar tuz ve karabiber


Hazırlanışı

1. Havucun kabuğunu kazıyıp dolmalık biberlerin tohumlarını çıkarın. Havuç ve dolmalık biberleri ayrı ayrı, ince ve uzun şerit şeklinde doğrayıp, sıcak suda haşlayın.

2. Biftekleri ince şekilde dövün.

3. Açılmış olan bifteklerin üzerine tuz, kekik ve karabiber serpin. Bifteklerin içine haşlanmış havuç ve dolmalık biberleri koyup rulo yapın.

4. Ruloyu önce suya daha sonra Knorr Pane Harcı'na bulayarak tavada kızgın yağda kızartın. Biftekleri ortadan kesip servis tabağına dizin, sıcak olarak servis edin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.