Sultan Sarma Bonfile |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sultan Sarma BonfileMalzemeler 1 adet bonfile 1 yemek kaşığı kıyma 10 adet antep fıstığı 30 gr pastırma Yarım yemek kaşığı tereyağı Dereotu yapılışı: İlk olarak, bonfileyi incecik dövün Daha sonra içine 1 yemek kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin Daha sonra içe doğru sarın Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp, eritin İnce ince doğradığınız 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun Dilediğiniz garnitürle servis yapabilirsiniz |
|