Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, salçali

Salçali Biftek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Salçali Biftek



malzemeler


4 dilim biftek,

2 adet patates,

4 adet arpacık soğan,

4-5 küp domates püresi,

1 tatlı kaşığı domates salçası,

1 türk kahvesi fincanı süt, 1 çay kaşığı

şeker, 1 tutam adaçayı, 1 dal biberiye,

Zeytinyağı, Tuz, Su


Hazırlanması:


Soğanlar, adaçayı ve biftekler 2 su

bardağı su ile beraber düdüklü tencerede yarım saat haşlanır

Bu arada patateslerin kabukları soyulup biberiye ile beraber tuzlu suda haşlanır


Salça ve domates küpleri zeytinyağında kavrulur

Biftekler ve patatesler ilave edilip üzerine kaynatılan etin suyundan ve süt konulup kısık ateşte çekene kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.