Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
aşı, kabuk, malatya

Kabuk Aşı / Malatya

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabuk Aşı / Malatya



MALZEMESİ


1 kg yağsız kemikli kuzu eti

1 çay bardağı nohut

20 adet kayısı kurusu

2 yemek kaşığı tozşeker

2 yemek kaşığı tereyağı

2 yemek kaşığı salça

Karabiber

Tuz


TARİF


Kayısıyı 30 dakika suda bekletin

Eti yıkayıp tencereye koyun Margarin ekleyin, et suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin Kayısıyı ilave edip kavurun Üzerine salça, şeker, nohut, karabiber ve tuz koyup karıştırın 3 bardak su ekleyip 60 dakika pişirin Maydanozla süsledikten sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.