![]() |
Abanuş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() AbanuşAbanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı - Abanuş Nasıl Yapılır - Abanuş Malzemeleri ![]() İçindekiler: 200 gr Banvit Kırmızı Dana Kuşbaşı 2-3 adet çarliston biber (közlenmiş, ince kıyılmış) 3 adet domates (közlenmiş, ince kıyılmış) 4 adet patlıcan (közlenmiş, ince kıyılmış) 4 diş sarmısak (dövülmüş) 2 çorba kaşığı tereyağı Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Tarif: • Çarliston biber, domates, patlıcan, sarmısak, tuz ve karabiberi iyice karıştırıp, bir servis tabağına yayın ![]() • Tereyağını ısıtıp, etleri katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Etleri patlıcanların üzerine yerleştirip, servis yapın ![]() • Çarliston biber, domates, patlıcan, sarmısak, tuz ve karabiberi iyice karıştırıp, bir servis tabağına yayın ![]() • Tereyağını ısıtıp, etleri katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Etleri patlıcanların üzerine yerleştirip, servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|