![]() |
Kavrulmuş Arpa Şehriye Güveci |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavrulmuş Arpa Şehriye GüveciKavrulmuş Arpa Şehriye Güveci Tarifi - Kavrulmuş Arpa Şehriye Güveci Nasıl Yapılır - Kavrulmuş Arpa Şehriye Güveci Malzemeleri Malzeme Listesi 750 Gram Dana Eti (Kuşbaşı) 1 Paket Arpa Şehriye 1 Adet Kuru Soğan (Büyük Boy) 1 Yemek Kaşığı Domates Salçası 3 Yemek Kaşığı Tereyağ 5-6 Su Bardağı Et Suyu 1 Tutam Tuz 1 Su Bardağı Kaşar Peynir (Rendelenmiş) Kavrulmuş Arpa Şehriye Güveci Nasıl Yapılır? 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() Not: Güveci, küçük posiyon yerine büyük bir güveçte pişirip, yemek tabakları ile de servis yapabilirsiniz ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|