![]() |
Mantarlı Dana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı DanaMantarlı Dana Tarifi - Mantarlı Dana Yapılışı - Mantarlı Dana Nasıl Yapılır - Mantarlı Dana Malzemeleri ![]() İçindekiler: 750 gr Banvit Kırmızı Dana Kuşbaşı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 adet orta boy soğan (ince piyaz doğranmış) 1 çorba kaşığı un 425 ml kırmızı şarap 350 ml et suyu (kaynar) 150 gr mantar (büyükleri iri doğranmış) Tuz, tane karabiber (arzu edilen miktarda, dövülmüş) Tarif: • Zeytinyağından bir çorba kaşığı ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Tavaya kalan zeytinyağını koyup, soğanları katın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Karıştırmaya ara vermeden şarap ve et suyunu ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Mantarları ekleyip, 10 dak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|