![]() |
İspanaklı Kuşbaşı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanaklı KuşbaşıIspanaklı Kuşbaşı Tarifi - Ispanaklı Kuşbaşı Yapılışı - Ispanaklı Kuşbaşı Nasıl Yapılır - Ispanaklı Kuşbaşı Malzemeleri ![]() İçindekiler: 500 gr Banvit Kırmızı Dana Kuşbaşı 1 çorba kaşığı köri salçası 200 gr basmati pirinci (unlu suyu gidinceye kadar yıkanmış) 400 ml et suyu veya piliç suyu 200 gr ıspanak (sadece yaprakları, iri doğranmış) Tarif: • Köri salçasını kalın dipli bir tavada ve hafifçe karıştırarak 1-2 dak ![]() ![]() ![]() ![]() • Pirinç ve et suyunu ilave edip, hafifçe karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Ispanak yapraklarını ekleyip, harmanlayın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|