İspanaklı Biftek Nasıl Pişirilir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İspanaklı Biftek Nasıl PişirilirBiftek Nasıl Pişirilir - Ispanaklı Biftek Tarifi - Ispanaklı Biftek Nasıl Yapılır - Biftek Sarma Malzemeler 6 kişilik 2 dilim biftek 3-4 kök ıspanak 10 mantar 1 adet soğan 1 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı rnde kaşar Tuz ve karabiber Tarifi: Ispanakları yıkayıp doğrayın Soğan ve mantarlarıda ince nce kıyın Margarinde önce soğanı kavurup mantarı ilave edin Mantar suyunu çekmeye başlayınca ıspanakları ekleyin![]() Isanaklar suyunu salıp çekinceye kadar kavurun ![]() Eti bir yere yayıp tuz ve karabiberi ekin Hazırladığınızı ıspanaklı harcı içine yayın![]() Açılmaması için kürdanla tutturun Tavada sıvıyağı ısıtıp ıspanaklı sarmaları çevirerek kızartın![]() Kürdanı çıkardığınız sarmaları fırın kabına alın Üzerine sulandırılmış adaçayı dökün 200 derecede ısıtılmış fırında 30-35 dk pişirin![]() Üzerlerine kaşar rendesi serpin Kaşarlar kızarınca fırından alıp dilimleyerek servis yapın![]() alıntı |
|
|
|