Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
maydonozlu

Maydonozlu Et

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Maydonozlu Et



Maydonozlu Et


Malzemeler

500 gr Kusbasi Et

1 Çorba Kasigi Tereyagi

1 Adet Sogan

1/2 Demet Maydanoz

1/2 Su Bardagi Süt

1 Su Bardagi Misir

Tuz , Karabiber



Yemegin Yapilisi

Eti sirkeli suda iyice yumusayana kadar haslayin Tereyagini eritin Sogani yemeklik dograyip, yagda kavurun Haslanmis etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin Tencereyi ocaktan alin

Maydanozlari yikayin Yarim su bardagi sütle robottan geçirin Etle karistirin Firin tepsisine alin Misiri ilave edin Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dakika bekletin Sicak olarak servis yapin

AFIYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.