![]() |
Maydonozlu Et
Maydonozlu Et
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler 500 gr Kusbasi Et 1 Çorba Kasigi Tereyagi 1 Adet Sogan 1/2 Demet Maydanoz 1/2 Su Bardagi Süt 1 Su Bardagi Misir Tuz , Karabiber Yemegin Yapilisi Eti sirkeli suda iyice yumusayana kadar haslayin. Tereyagini eritin. Sogani yemeklik dograyip, yagda kavurun. Haslanmis etleri de ilave edip, 1-2 kez çevirin. Tencereyi ocaktan alin. Maydanozlari yikayin. Yarim su bardagi sütle robottan geçirin. Etle karistirin. Firin tepsisine alin. Misiri ilave edin. Önceden isitilmis 200 dereceli firinda 5 dakika bekletin. Sicak olarak servis yapin. AFIYET OLSUN... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.