![]() |
Mantarlı Kuzu Et Sote |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Kuzu Et Soteet sote nasıl yapılır - mantarlı et sote tarifi - kuzu sote - mantarlı yemek tarifleri Mantarlı kuzu eti sote malzemeleri 750 gr kuzu biftek 1 havuç 2 soğan 2 sivri biber 1 kırmızıbiber 2 yemek kaşığı tereyağı 500 gr mantar 2~3 domates Tuz Karabiber Kekik Kırmızı pul biber Kimyon Mantarlı kuzu eti sote: Kuzu biftek, havuç, soğan, kırmızıbiber ve sivri biberleri jülyen doğrayın ![]() Tereyağını tavada ısıtın ![]() ![]() Etler suyunu salıp çekinceye kadar pişirin ![]() Soğan, havuç ve biberleri ekleyip yumuşayıncaya kadar soteleyin ![]() Yemeklik doğradığınız domatesi ilave edip 5 dakika daha pişirin ![]() Son olarak doğradığınız mantarları da ilave edip mantarlar yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() Baharatlar ve tuz ile tatlandırın ![]() 1-2 dakika daha pişirdikten sonra sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|