![]() |
Biftek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biftek TarifiBiftek Nasıl Pişirilir - Biftek - Et Yemekleri - Kovboy Biftek Nasıl Pişirilir Malzemeler 4-5 parça biftek 1 adet soğan 1 adet kırmızı biber 1 adet dolma biber 3 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 çay bardağı su 1 avuç rende kaşar Yapılışı 1 çorba kaşığı yağ teflon tavaya konur ![]() Bifteklerin iki yüzü kızartılır ![]() Başka tencereye 2 çorba kaşığı yağ konur, ince kıyılmış soğan pembeleştirlir ![]() Üzerine kızaran biftekler yerleştirilir ![]() 1 çay bardağı sıcak su eklenir ![]() ![]() Sonra kibrit çöpü şeklinde doğranmış biberler katılır ![]() Tuz serpilir, yarım çay bardağı su eklenir ![]() Tekrar kapak kapatılır, 40 dakika kadar pişirlir ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|