![]() |
Sığır Bifteği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sığır BifteğiBiftek Nasıl Pişirilir - Biftek Tarifi - Biftek Yapılışı - Sığır Bifteği Nasıl Pişirilir MALZEMELER 4 kişi için 8 parça sığır bifteği 2 çorba kaşığı margarin 5 adet piyaz doğranmış iri soğan 1 tatlı kaşığı un 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 yaprak defne 3 su bardağı su tuz bir tutam karabiber HAZIRLANIŞI Yağın bir kaşığını tavaya koyup kızdırın, etleri ikişer üçer dakika alt üst kızartarak bir tabağa çıkarıp muhafaza edin ![]() ![]() Tuzi defne, suyu etlere ilave edin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|