Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, pilavlı, sarma

İç Pilavlı Biftek Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İç Pilavlı Biftek Sarma



Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Sarma - Pilavlı Biftek - İç Pilavlı Biftek - Biftek Sarma Tarifi - Biftek Nasıl Yapılır - Biftek Yemekleri - Et Yemekleri - Fırında Biftek


Kullanılan Malzemeler:


1 kg biftek

1/2 su bardağı pirinç

3 soğan

1 çorba kaşığı fıstık

1 çorba kaşığı kuş üzümü

1 küp şeker

zeytinyağı

yenibahar

tuz



Kaç Kişilik:4

Tarifi:


Etler bir gece önceden zeytinyağı, soğan, sarımsak, karabiber ve tuz karışımında bekletilir Bir tencereye yağ koyulur ve soğanlar kavrulur


İçine fıstık ve kuş üzümü atılır Yıkanmış pirinç eklenir ve karıştırılır Baharatları da atılarak biraz diri olarak pişirilir


Hazırlanan bu iç etlerin içine koyulur ve sarılır Bunlar bir tepsiye dizilir ve tepsini üstü folyo ile kapatılır, 200 derecede etler pişirilir




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.