![]() |
Kuzu Haşlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Haşlamakuzu haşlama nasıl yapılır - kuzu haşlama tarifi - terbiyeli kuzu haşlamaGerekli malzemeler: 1 kilogram kuzu eti 1 yemek kaşığı tuz 2 adet kuru soğan 2 adet havuç 1 adet kereviz 2 adet patates Kuzu haşlama terbiyesi için 2 adet yumurtanın sadece sarısı 1 yemek kaşığı un 1 tane limonun suyu yarım bardak su ![]() Tarifi: Kuzu etini süzgecin içine kemikleriyle birlikte birer kişilik parçalara ayırın ve iyice yıkayın ![]() ![]() ![]() Kuru soğanların kabuklarını soyup dörde bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesler yumuşayana kadar, kuzu haşlamanın terbiyesini hazırlamaya başlayın ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|