Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kapama, kuzu

Kuzu Kapama 2

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Kapama 2



Kuzu Kapama Tarifi - Kuzu Kapama Yapılışı - Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Kuzu Kapama Malzemeleri

1 adet kuzu kol

5-6 iri parçalara bölünmüş 3-4 adet arpacık soğan

7-8 yaprak pazı

7-8 yaprak marul

1 demet taze soğan

Biraz dereotu çok az taze kekik

1 çay bardağı süt

Yarım çay bardağı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı tuz

Biraz tane biber


Etleri soğanlarla ve zeytinyağı ile 5 dakika tencerede çevirin daha sonra taze soğan ve pazıları ilave edin

Ardından süt ve biberi ilave ekleyin ve bütün etlerin üzerini kapatacak şekilde marul yapraklarını sarın Tuzu da ilave edin ve kısık ateşte etlerin önce suyunu bırakmalarını sağlayın ve daha sonra da etler suyunu çekinceye kadar pişirin

Daha sonra etleri fırına vererek 45 dakika pişiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.