![]() |
Kuzu Kapama 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Kapama 2Kuzu Kapama Tarifi - Kuzu Kapama Yapılışı - Kuzu Kapama Nasıl Yapılır - Kuzu Kapama Malzemeleri 1 adet kuzu kol 5-6 iri parçalara bölünmüş 3-4 adet arpacık soğan 7-8 yaprak pazı 7-8 yaprak marul 1 demet taze soğan Biraz dereotu çok az taze kekik 1 çay bardağı süt Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Biraz tane biber Etleri soğanlarla ve zeytinyağı ile 5 dakika tencerede çevirin daha sonra taze soğan ve pazıları ilave edin ![]() Ardından süt ve biberi ilave ekleyin ve bütün etlerin üzerini kapatacak şekilde marul yapraklarını sarın ![]() ![]() Daha sonra etleri fırına vererek 45 dakika pişiriniz ![]() |
![]() |
![]() |
|