Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
damla, incik, kapama, kuzu, sakızlı

Damla Sakızlı Kuzu İncik Kapama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Damla Sakızlı Kuzu İncik Kapama



Kuzu İncik Kapama Tarifi - Kuzu İncik Kapama Yapılışı - Kuzu İncik Kapama Nasıl Yapılır - Kuzu İncik Kapama Malzemeleri

1 kg kuzu incik eti

* 5-6 tane patates

* 6-7 dis sarimsak

* 1 tane kuru sogan

* 2-3 tane domates

* 3-4 tane sivri aci biber

* 2 yemek kasigi sivi yag

* Tuz,kekik,3 tane defne yapragi

YAPILISI:

* Patatesleri yikayin soyun halka halka dograyin

* Kuzu incikleri bir gece önceden sosa yatirin

SOS MALZEMESI:

* Pul biber,kekik,karabiber,tuz,defne yapragi

* Kuzu incikleri siviyagda pizza tenceresinde biraz pisirin

* Sonra patatesleri sogani ve sarimsagi ilave edin

* Tencerenin altini kizip baharatlari ilave edin

* Yaklasik yarim saat pisdikten sonra aci sivri biber ve

küp küp dogranmis domatesi ilave edin

* Yine agzini kapatip bir yarim saat daha pisirin

* Gerek görürseniz su ilave edebilirsiniz

* Pisdikten sonra servise hazirdir afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.