![]() |
Damla Sakızlı Kuzu İncik Kapama
Kuzu İncik Kapama Tarifi - Kuzu İncik Kapama Yapılışı - Kuzu İncik Kapama Nasıl Yapılır - Kuzu İncik Kapama Malzemeleri
1 kg kuzu incik eti * 5-6 tane patates * 6-7 dis sarimsak * 1 tane kuru sogan * 2-3 tane domates * 3-4 tane sivri aci biber * 2 yemek kasigi sivi yag * Tuz,kekik,3 tane defne yapragi YAPILISI: * Patatesleri yikayin soyun halka halka dograyin * Kuzu incikleri bir gece önceden sosa yatirin SOS MALZEMESI: * Pul biber,kekik,karabiber,tuz,defne yapragi * Kuzu incikleri siviyagda pizza tenceresinde biraz pisirin * Sonra patatesleri sogani ve sarimsagi ilave edin * Tencerenin altini kizip baharatlari ilave edin * Yaklasik yarim saat pisdikten sonra aci sivri biber ve küp küp dogranmis domatesi ilave edin * Yine agzini kapatip bir yarim saat daha pisirin * Gerek görürseniz su ilave edebilirsiniz * Pisdikten sonra servise hazirdir afiyet olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.