![]() |
Kuru Kayısılı Hindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Kayısılı HindiKuru Kayısılı Hindi Tarifi - Kuru Kayısılı Hindi Yapılışı - Kuru Kayısılı Hindi Nasıl Yapılır - Banvit Kuru Kayısılı Hindi ![]() İçindekiler: 2 paket Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet büyük boy soğan (dilimlenmiş) 2 tatlı kaşığı un 2 tatlı kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı kişniş 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber 500 ml tavuk suyu 12 adet kuru kayısı Karabiber (arzu edilen miktarda) Derin bir tavada yağın yarısını ısıtıp, etleri hızlı ateşte 5 dak ![]() ![]() Tavaya kalan yağ ve soğanları koyup, soğanlar kahverengileşinceye kadar soteleyin, un ve baharatları katıp, karıştırarak 1-2 dak ![]() ![]() ![]() Tavuk suyunu karıştırarak, azar azar ilave edin ve kaynama noktasına getirip kısık ateşte 10 dak ![]() ![]() Kayısıları ilave edip 15 dak ![]() ![]() Karabiber serperek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|