![]() |
Kuru Kayısılı Hindi
Kuru Kayısılı Hindi Tarifi - Kuru Kayısılı Hindi Yapılışı - Kuru Kayısılı Hindi Nasıl Yapılır - Banvit Kuru Kayısılı Hindi
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg İçindekiler: 2 paket Banvit Hindi Göğüs Kuşbaşı 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet büyük boy soğan (dilimlenmiş) 2 tatlı kaşığı un 2 tatlı kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı kişniş 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber 500 ml tavuk suyu 12 adet kuru kayısı Karabiber (arzu edilen miktarda) Derin bir tavada yağın yarısını ısıtıp, etleri hızlı ateşte 5 dak. karıştırarak soteleyin ve tavadan alın. Tavaya kalan yağ ve soğanları koyup, soğanlar kahverengileşinceye kadar soteleyin, un ve baharatları katıp, karıştırarak 1-2 dak. pişirin. Etleri tekrar tavaya alıp harmanlayın. Tavuk suyunu karıştırarak, azar azar ilave edin ve kaynama noktasına getirip kısık ateşte 10 dak. pişirin. Kayısıları ilave edip 15 dak. daha kaynatın. Karabiber serperek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.