Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
göğsü, püreli, tavuk

Püreli Tavuk Göğsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Püreli Tavuk Göğsü



malzemeler


2 adet tavuk göğsü

1 adet iri soğan

2 diş sarımsak

1 adet iri domates

4 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz, karabiber

Püre için:

4 adet orta boy patates

1 çorba kaşığı tereyağı

1 çay bardağı süt

Tuz

tarifi


İnce kıyılmış soğan zeytinyağında pembeleştirilir Üzerine iri doğranmış tavuk göğüs eti atılır Ara sıra karıştırark suyunu bırakıp çekene dek pişirilir Rende domates ve tuz eklenir, 5 dakika sonra ateşten alınır Püre için haşlanmış sıcak patatesler soyulur, ezilir Üzerine tereyağı, tuz ve sıcak süt eklenerek karıştırılır Servis tabağına bir miktar püre konur, üzerine tavuk göğsü yerleştirilir Sevise sunulur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.