Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çevirme, tavuklu

Tavuklu Çevirme

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Çevirme



Tavuklu Çevirme Tarifi - Tavuklu Çevirme Yapılışı - Tavuklu Çevirme Nasıl Yapılır - Tavuklu Çevirme Malzemeleri

Patlicanlari uzunlamasina keserek 10 dak Tuzlu suda bekletip, suyunu

süzün Patlicanlari kizartin ve yaginin süzülmesini saglayin

Tavuklari kusbasi seklinde dograyin Incecik kiyilmis soganla suyunu

çekinceye kadar kavurun Kenarda dinlendirin

Diger tarafta fistiklari kavurun Pirinci tuzu ve yenibahari ilave ederek iç

pilavi hazirlayin

Çukur bir tencerenin altina patlicanlari ortadan yukariya dogru yerlestirin

Tencerenin dibinin tamamen örtülmüs olmasina özellikle dikkat edin

Pilavin yarisini patlicanlarin üzerine yerlestirin Bunun üzerine tavuklu

harcii daha sonra da pilavin geri kalanini yayin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.