![]() |
Floransa Usulü Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Floransa Usulü TavukMalzemeler: - 6 adet tavuk göğsü - 5 yemek kaşığı un - 1/ 2 bardak parmesan peyniri veya rendelenmis kaşarpeyniri - 1/ 2 bardak beyaz galeta unu - 2 çay kaşığı tuz - biraz karabiber - 2 yumurta ( 1 yemek kaşığı suyla çırpın) - 1/ 2 bardak sıvı yağ - 1 kg ıspanak - 1,5 yemek kaşığı limon suyu Süslemek İçin: - limon dilimleri - 250 gr dilimlenmiş mantar Hazırlanışı: Rendelenmiş peynirle galeta ununu karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısık ateşte, üstü kapalı olarak 25-30 dk yumuşayana dek bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() Kızaran tavukları ıspanağın üzerine yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|