Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
budu, milföylü, tavuk

Milföylü Tavuk Budu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföylü Tavuk Budu



Malzemeler

4 adet milföy yaprağı

4 tavuk budu

1 çorba kaşığı salça

1 adet soğan

2 çorba kaşığı sıvı yağ

Kekik

Karabiber

Tuz

Üzeri İçin;


1 yumurta sarısı

Hazırlanışı



Tavuk budlarını, halka şeklinde doğranmış soğanları, karabiber, salça ve kekiği karıştırıp yağ koyduğmuz tavada pişene kadar çevirerek pişirin Milföylerin üzerine yağ ve salça karışımı sürüp pişen budları üzerine koyup milföyün iki ucunu birleştirin Diğer üç milföyüde aynı şekilde yapıp fırın tepsisine koyun ve üzerlerine yumurta sarısı sürün 190 derecelik fırında 25 dk kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.