Kaşarlı Tavuk Sarması |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaşarlı Tavuk Sarması4 Kişiliktir Malzemeler 4 adet kemiksiz tavuk göğsü 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı un 1 adet yumurta Kızartmak için: Sıvı yağ Yemeğin Tarifi Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın Tavukların içine bu harcı doldurun Rulo biçiminde sarın Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniz |
|