Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
piliç, saray, sarma, usulü

Saray Usulü Piliç Sarma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Saray Usulü Piliç Sarma





Malzemeler

- 1 adet piliç

- 100 gr kuru kayısı

- 30 gr badem

- Tuz,karabiber

Yapılışı

Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun Üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın


Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200C fırında 45 dakika kadar pişirin Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin Servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.