![]() |
Milföy Kaplı Tavuk But |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföy Kaplı Tavuk Butmilföylü yemek tarifleri - milföylü tavuk tarifi - milföylü tarifler ![]() Milföy kaplı tavuk but malzemeleri 4 parça tavuk but 5 milföy hamuru 1 yumurtanın sarısı 1 yemek kaşığı domates salçası 1 soğan 3 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Kekik Milföy kaplı tavuk but hazırlanışı Tavuk butlarını yumuşayıncaya kadar haşlayıp soğumaya bırakın ![]() Soğanı küçük doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun ![]() Salçayı ekleyin ve 4 dakika daha kavurun ![]() Tuz ve baharatları ekleyin ![]() Yarım çay bardağı tavuk suyunu ilave edin ![]() Sosu tavuk butlarının üzerine sürün ![]() Milföy hamurlarını unladığınız mutfak tezgahında merdane ile hafifçe açın ![]() Butları üzerlerine yerleştirip sarın ![]() Kalan hamurdan şeritler kesip üzerine yapıştırın ![]() Üzerine yumurta sarısı sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin ![]() Sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|