Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurma, piliç

Piliç Kavurma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Kavurma



piliç kavurma nasıl yapılır

MALZEMELER:


* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)

* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)

* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)

* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)

* sıvıyağ, karabiber, tuz

* İsterseniz yoğurt

YAPILIŞI:


1 Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın Renkleri dönene kadar kavurun

2 Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin, Kavurun

3 Domatesi, karabiberi ve tuzu ekleyin, harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin

4 İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.