ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Piliç Kavurma (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=193362)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 11:37 AM

Piliç Kavurma
 
piliç kavurma nasıl yapılır
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
MALZEMELER:


* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)

* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)

* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)

* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)

* sıvıyağ, karabiber, tuz

* İsterseniz yoğurt

YAPILIŞI:


1. Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın. Renkleri dönene kadar kavurun.

2. Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin, Kavurun.

3. Domatesi, karabiberi ve tuzu ekleyin, harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin.

4. İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.