![]() |
Kestaneli Köy Tavuğu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Köy TavuğuKestaneli Köy Tavuğu Tarifi - Kestaneli Köy Tavuğu Yapılışı - Kestaneli Köy Tavuğu Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kestaneli Köy Tavuğu Malzemeler: 1 Bütün Köy Tavuğu 1 Çorba K ![]() Tuz Karabiber Taze Kekik 4 Diş Sarımsak Pilavı İçin: 3 Su B ![]() 500 Kg Kestane 1 Su B ![]() 1 Tutam Dereotu 2 Çorba K ![]() 1 Su B ![]() Tuz Su Hazırlanışı: Tavuğun içini temizleyip yıkıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerinede taze kekik koyuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geniş bir tencereye sıvıyağ koyuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kestanaleri dörde bölüp ekliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ortasına pişen tavuğu koyup servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|