Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buharda, göğsü, pişmiş, tavuk

Buharda Pişmiş Tavuk Göğsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Buharda Pişmiş Tavuk Göğsü



soslu tavuk göğsü - buharda tavuk göğsü nasıl pişirilirMalzemeler:


1 adet tavuk göğsü

5 adet haşlanmış patates

150 gr tereyağı

1-2 yemek kaşığı zeytinyağı

100 gr domates sosu

1 tutam taze nane

1 tutam taze kekik

1 tutam taze fesleğen

1 tutam rendelenmiş zencefil

1 tutam tane karabiber

Yeterince tuz


Yapılışı:


Buuhar tenceresine nane kekik karabiberi suyun içine ekleyinTavuk göğüslerini bıçakalaortasını yarın ve içine rendelediğiniz zencefili dolduurnTuzunu ekleeyinVe buhar tencesine koyunPişmeye bırakın5-10 dk yeterli olacaktırSonra patatesleir küp doğrayınTavada zeytinyağında patatesleri kavrunPişince baharatlarını isteğinize göre ekleyip alınBaşka kapta domates sosunu kekik tuz ve karabiberi karıştırıp pişrinTavuk göğüslerini alın dilimleyin patatesleri tavukların yanına koyup üstüne de domates sosunu dökün


alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.