Kabak Püreli Piliç |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabak Püreli PiliçKabak Püreli Piliç Tarifi - Kabak Püreli Piliç Nasıl Yapılır - Kabak Püreli Piliç Malzemeleri Malzemeler 4 adet piliç biftek 2 adet kabak 2 su bardağı yoğurt 8 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı salça, tuz, karabiber Yapılışı Kabakları soyup, tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayınız Daha sonra püre yapınız Yoğurttan bir yemek kaşığı ayırıp kalan yoğurta, 4 diş ezilmiş sarmısağı ve kabak püresini karıştınız![]() Ayrılan yoğurt, 4 diş ezilmiş sarmısak, karabiber, tuzu ekleyip karıştırınız Piliçleri bu sos ile 2 saat bekletip, yağsız tavada veya ızgarada pişiniz Kabak sosu ile servis ediniz![]() |
|
|
|