![]() |
Kabak Püreli Piliç
Kabak Püreli Piliç Tarifi - Kabak Püreli Piliç Nasıl Yapılır - Kabak Püreli Piliç Malzemeleri
Malzemeler 4 adet piliç biftek 2 adet kabak 2 su bardağı yoğurt 8 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı salça, tuz, karabiber Yapılışı Kabakları soyup, tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayınız. Daha sonra püre yapınız.Yoğurttan bir yemek kaşığı ayırıp kalan yoğurta, 4 diş ezilmiş sarmısağı ve kabak püresini karıştınız. Ayrılan yoğurt, 4 diş ezilmiş sarmısak, karabiber, tuzu ekleyip karıştırınız. Piliçleri bu sos ile 2 saat bekletip, yağsız tavada veya ızgarada pişiniz. Kabak sosu ile servis ediniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.