![]() |
Enginarlı Hindi Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginarlı Hindi BonfileEnginarlı Hindi Bonfile Tarifi - Enginarlı Hindi Bonfile Yapılışı - Banvit Yemek Tarifleri - Banvit Tarifleri ![]() İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Bonfile 2 çorba kaşığı un 1/2 çorba kaşığı tane karabiber (dövülmüş) 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 diş sarmısak (ince kıyılmış) 200 gr domates (kabukları soyulmuş, çekirdekleri temizlenmiş, küp doğranmış) 8 adet siyah zeytin (çekirdekleri çıkarılmış, halka doğranmış) 200 gr enginar kalbi (konserve, süzülmüş) 1 paket spagetti makarna 4 sap taze kekik Tuz (arzu edilen miktarda) Un, tuz ve karabiberi harmanlayın ![]() ![]() Geniş bir tavada 1 çorba kaşığı zeytinyağını ısıtıp, etleri yerleştirin ![]() ![]() ![]() Aynı tavaya sarmısakları koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri tavaya yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Makarnayı arzu ettiğiniz kıvamda haşlayıp, süzün ![]() ![]() Etleri makarna ile birlikte, kekik serperek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|