![]() |
Enginarlı Hindi Bonfile
Enginarlı Hindi Bonfile Tarifi - Enginarlı Hindi Bonfile Yapılışı - Banvit Yemek Tarifleri - Banvit Tarifleri
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg İçindekiler: 1 paket Banvit Hindi Bonfile 2 çorba kaşığı un 1/2 çorba kaşığı tane karabiber (dövülmüş) 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 diş sarmısak (ince kıyılmış) 200 gr domates (kabukları soyulmuş, çekirdekleri temizlenmiş, küp doğranmış) 8 adet siyah zeytin (çekirdekleri çıkarılmış, halka doğranmış) 200 gr enginar kalbi (konserve, süzülmüş) 1 paket spagetti makarna 4 sap taze kekik Tuz (arzu edilen miktarda) Un, tuz ve karabiberi harmanlayın. Etlerin her iki yüzlerini batırıp, unlayın ve hafifçe sallayarak fazla unlarını silkeleyin. Geniş bir tavada 1 çorba kaşığı zeytinyağını ısıtıp, etleri yerleştirin. Hızlı ateşte, her bir yüzlerini 2`şer dak. pişirip, bir tabağa alın. Aynı tavaya sarmısakları koyun. Kısık ateşte ve karıştırarak 30 san. soteleyin. Orta ateşte ve karıştırmaya devam ederek şarabı ilave edip, yaklaşık 3 dak. kaynatın. Etleri tavaya yerleştirin. Domates, zeytin ve enginarları katın. Tavaya kapak kapatın ve kısık ateşte 3-4 dak. pişirin. Makarnayı arzu ettiğiniz kıvamda haşlayıp, süzün. Kalan zeytinyağını gezdirip, karıştırın. Etleri makarna ile birlikte, kekik serperek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.